pirmdiena, septembris 27, 2010

Antimājsaimniece

Kādu laiku atpakaļ gribēju lūgt jūs ieteikt kādu aizraujošu grāmatu, jo pēdējā laikā lasītās nebija sliktas, tomēr nebija arī tādas, ka negribas pārtraukt lasīšanu. Šī bija tāda, kurai beidzoties bija dziļa nožēla, jo gribētos lasīt vēl un vēl. Un sen nebija lasīta grāmata, kuras beigas ir tādas, ka pati varu fantazēt turpinājumu pēc sava ieskata :)



Grāmata ir par to, ka tas pēc kā ikdienā cilvēks skrien un tiecas, varbūt nemaz nav tas, ko viņš tajā brīdī visvairāk vēlas, par mīlestību un to, kā atrast sevī prieku, un, protams, iemācīties gatavot ēst, gludināt un piešūt pogu. :D Man gan liekas, ka sieviete, kas to visu māk, nav mājsaimniece, bet gan sieviete, jo, manuprāt, katrai sievietei tas būtu jāmāk, arī perspektīvai juristei (kāda bija galvenā varone)

Šī grāmata lasījās ļoti viegli un ātri, un tā bija ne tikai romantika, drāma, bet arī komēdija un izmeklēšanas cienīgs scenārijs. Šo grāmatu tik tiešām gribētu redzēt ekranizētu filmā, jo manuprāt, tā varētu būt viegla un patīkama skatāmviela :) Un solot, ka 2011. gadā šī filma būšot gatava, taču, ja ņem vērā to, ka pat īsti vēl nav izvēlēti aktieri, šaubos vai tas notiks tik drīz. Lai nu kā - gaidīšu filmu, un iespējams paņemšu lasīšanā vēl kādu Kinselas grāmatu.

5 komentāri:

Anonīms teica...

Izlasi šīs pašas autores grāmatu "Tikai nesaki nevienam":)

agnese teica...

..jā - man ir doma dabūt kkur to grāmatu, un vēl ir vēlme izlasīt arī kaut kādu tur šopaholiķi (šīs autores)

Vari aizdot kādu grāmatu? ;)

Agnese teica...

Elza (www.4lieliskas.blogspot.com) noteikti Tev var aizdot šopaholiķi, es viņai tikko uzdāvāju vārda dienā. Un tikai nesaki nevienam varu sarunāt no savas draudzenes, bet ar viņu nekad nevar zināt - atcerēsies paņemt līdzi pēc pusgada:)

Agnese teica...

Un vēl - no šitā stila grāmatām ir sasodīti smieklīga (vismaz man tā likās, kad lasīju pirms +/- 10 gadiem) Eva Hellere "Vīrietis, kurš ir to vērts". Man pašai nav, bet gan jau kaut kur var atrast:)

Agnese teica...

Skat, šeit: http://www.gramatuklubs.lv/lv/gramatas/katalogs/?search=Sofija+Kinsela. Dažas cenas ļoti iepriecinošas:)