ceturtdiena, jūnijs 09, 2011

beidzot esmu izdarījusi to, ko jau tik ļoti, ļoti sen plānoju un grbu izdarīt. Tā, kā esam iesākuši no ceļojumiem atsūtīt pa kādai pastkartei arī paši sev un draugiem ir piesacīts, ka labākais suvenīrs būs atsūtīta pastkarte, tad man koferī ir iekrājusies kaudzīte ar pastkartēm. Jau sen gribējās tās izlikt redzamā vietā jeb ierīkot tādu kā pastkaršu stendiņu/sienu, kur ikdienā varētu pamielot acis un pakavēties atmiņās, taču nekad neesmu līdz šim tikusi.

Un beidzot vienu dienu uznāca mistisks iekšējs dzinulis to izdarīt. Tā, kā pagaidām dzīvojam īrētā dzīvoklī, bez tam negribas te urbties iekšā sienās, tad pagaidām ir tapis tāds miniatūrs pastkaršu stūrītis, kurā ir gandrīz visas pašu sūtītās pastkartes. Taču skaidri zinu, ka jaunajās mājās pastkartēm - arī draugu sūtītajām tiks atvēlēts īpašs stūris. Tikmēr pagaidām aptuvenas iedvesmas no dažādiem radošiem ārzemju blogiem un dizaina lapām interneta dziļumos, kur var smelties idejas šāda stenda vizuālajam noformējumam.
Diemžēl katrai bildei atsauci nevarēšu ielikt, jo sen vairs nav ne jausmas, kur tās ņemtas. Internetā, protams :)

kāpēc gan pastkartes arī nevarētu kā interesanti sagrupēt?

šī siena man patīk


arī ar pastkartēm varētu izdomāt ko līdzīgu





šāds izvietojums, manuprāt, arī izskatītos interesanti

..nu un vizualizēt rāmjus apkārt katrai pastkartei ar ir neslikti, tik pie liela daudzuma pastkaršu varētu aptrūkties platības.

3 komentāri:

kores teica...

jūs paši sev arī sūtat?

agnese teica...

Bija tādi braucieni, kur devās tikai viens no mums, tad otram atsūtīja pastkarti. Un tā kaut kā aizsākās, ka tagad arī no kopīgajiem ceļojumiem viens no mums otram kko atraksta.
No kāda ceļojuma es viņam, no kāda viņš man...
..Man liekas, ka tā ir tāda piemiņa ar pievienoto vērtību, laika zobu un pašu emocijām :)
Banāli? varbūt... :D

kores teica...

nē, īstenībā laba doma, nebiju aizdomājusies.