pirmdiena, maijs 31, 2010

CHLOE


šī filma man neļāva gulēt visu nakti, jo miegā notika plaša un sīka filmas un tās varoņu analīze.

interesanti bija tas, ka bija lietas, kuras neparedzēju filmā notiekam, taču kaut kur zemapziņā tās paredzēju.., un tad, kad tas tiešām notika - tad bija, jocīga sajūta... jo likās, ka pēkšņi mainīts scenārijs.

Filma kā liela daļa filmu par laulāto pāru neuzticību un sānsoļiem, tomēr mazliet citādāka interpretācija. Ne gluži to es gaidīju. Jo neskatoties uz to, ka visu filmas procesu tika skatītājam potēts "krāpsana. krāpnieks. neuzticība" - tad rezultātā, gandrīz nekā no tā nebija.

Un lielu uzslavu vēlējos izteikt scenārija autoram par to, ka pirms filmas beigām tas deva iespēju saviem varoņiem atzīties. Pirmkārt, atzinība, jo es augstu vērtēju uzticību. tracina meli, slēpšana un tmldz lietas.
Otrāmkārtām, atzinība par to, ka tādā veidā viņš pataupīja skatītājiem laiku un filmu beidza īstajā vietā, jo varu paredzēt, ja varoņi nebūtu bijuši atklāti viens pret otru, tad samezglojums ietu vēl talāk un sāktos jaunas dēkas, problēmas, meli un slēpšanas... nu jau tādā interpretācijā - kā lielākajā daļā filmu.

Līdz ar to neskatoties uz to, ka filma bija nekas īpašs, man tā patika ar savu pieeju un veidu kā visur nodrāztā tēma tiek pasniegta.

1 komentārs:

kores teica...

šī dīvaina filma... ja nav ko darīt, noskaties City Island filmu :)