sestdiena, janvāris 16, 2010

# 53

Tā kā mani jau sen ieienteresēja ideja par to, ka katru dienu vajadzētu uztaisīt kādu bildi no tās dienas, no cilvēkiem tajā dienā vai ēdieniem, vai kaut kā cita, kas tajā dienā likās atcerēšanās vērts :)

pienāca jaunais gads vienu bildēšanos, tad sekoja vieni ciemiņi - bilde, slēpošana ar ciiem ciemiņiem - bilde un tad, kad bija pagājusi jau nedēļa - sapratu, ka man ir bilde gandrīz no katras dienas un izdomāju, ka ir īstais laiks izmēģināt šo "365 dienu projektu" - lai nu kā - tad redzēs kā man ies, jo pagaidām saprotu, ka lielā svara un augstā kriminogēnā līmeņa Rīgā - īpaši autoostā, dēļ nevēlos nēsāt līdzi katru dienu savu mīļo spoguļkameru. Līdz ar to dažās dienās bildes ir taisītas ar manu NOKIA.
Bet sāku apsvērt domu, ka no ķastēm ir jāizceļ vecais ziepjutrauciņš, kurš man reiz bija dikti mīļs un jāliek somā ikdienas :)

tādēļ runājot par punktu nr. #53 - katru nedēļu kko nofotografēt, nākas secināt, ka tas izpildīsies pats par sevi un neskaitīšu es vairs tās reizes, kad paņemu fotoaparātu rokās ;)

Šīm katras dienas ildēm esmu uztaisījusi atsevišķu emuāru:
http://365agzvir.blogspot.com/

Viss iet uz priekšu!

2 komentāri:

aa teica...

šo es pavisam noteikti labprāt vērošu

agnese teica...

droši! :)