piektdiena, janvāris 29, 2010

starp diviem sirdspukstiem


izlasīju vienu grāmatu no saviem 7 kg (vispār uz katras grāmatas varētu būt rakstīts arī svars, lai es tagad zinātu par cik atvieglojusies mana neizlasītās literatūras nasta)

grāmata ir gandrīz dienasgrāmata no kādas grūtnieces gaidīšanas laika, un man ir prieks, ka tajā bija arī kādi notikumi, nevis tikai gaidīšanas prieks, jo sen nebiju lasījusi nepiespiedu kārtā grāmatu, kuras autora valoda man ir grūti uztverama. tik bieži bija momenti, kad viņa savā daiļrunībā tik tālu novērsās no tēmas, ka nākamajā lapaspusē, es jau vairs neatcerējos kāda bija ideja...

taču patiesībā grāmata bija vērtīga un nenožēloju, ka to izlasīju :) patiesībā vienmēr laikam ir bijis interesanti ielūkoties kāda cilvēka dienasgrāmatā, visslēptākajās jūtās un domās ielauzties. Tajā ir kaut kas īpašs... un sieviete, kas gaida bērniņu domā pavisam citādāk, pat interesantāk... kā mainās tā domāšana no tā, ka tu esi viens, un tad uzzini, ka tevī ir vēl kāds... bet nespēj vēl to atvert... un kad tu jau jūti to otru,.. patiesībā ļoti interesanti - liek aizdomāties :)

Nav komentāru: